סוזן יום טוב. צילום: באדיבות סוזן

שם: סוזן יום טוב

גיל: 30

שכונה: גילה

מקצוע: שפית וקונדיטורית. בעלת קייטרינג 'שושנים'- חלבי ובשרי מהדרין

מה את הכי אוהבת בעבודה שלך?
"את היצירתיות שבכל מנה ומנה. מידי פעם אנשים הרפתקנים נותנים אמון מלא ואז היצירתיות חוגגת, וכמובן הפידבק המיידי והחיוך על פני הלקוחות בסיום האירוע".

מה הכי קשה בעבודה?
"לא תמיד האירועים הם אירועים שמחים. יצא לי לא פעם להכין אוכל לאזכרה או ל-30 מאוד קשה וטרגי. מצד אחד חשוב שהאוכל יצא מושלם וטעים, מצד שני למי אכפת מהאוכל...."

אם לא המקצוע הזה, במה היית רוצה לעסוק?
"אוכל זו אומנות, אז סביר להניח שהייתי נשארת בתחום האומנות והעיצוב, אולי עיצוב פנים".