גו'רג'י. צילום: אדווה חולי
בוב דילן בצהריים הוא פתרון להרבה מאוד בעיות. כשלצידו מגיע כריך עם כתף בקר בבישול ארוך, מתובל בפסטו פטרוזיליה, אפשר להגדיר את הצהריים האלה מוצלחים. מאוד מוצלחים.

נתוני הפתיחה של מסעדת 'ג'ורג'י' היו טובים, הרבה בזכות האווירה המיוחדת של המקום. כשבחוץ חום אימים ואנשים רצים ממקום למקום, קולו הרך של דילן שלח את כל יושבי המסעדה אל מקום שכולו שקט ורוגע

התפריט של ג'ורג'י מתחלק בגדול לשניים - מנות על בסיס אורז/פתיתים/קוסקוס או סנדוויצ'ים בלחמניית פרנה. יש גם אזור מיוחד לצמחונים וגם שלל נקניקיות, אבל בחרתי דווקא את ה'סלאפי ג'ורג'י' - פרנה עם בשר בבישול ארוך עם ירקות (35 שקל). במקור המנה מגיעה עם מיונז מעושן, אבל אני המרתי אותו בפסטו פטרוזיליה. הוספתי שתייה (5 שקלים לפחית זירו) וחיכיתי.

12 שעות ברוטב סודי | צילום: יואב דודקביץ'

הסנדוויץ' המהודר היה מראה מלבב. הפרנה החמה היתה קראנצ'ית במידה הנכונה, והבשר (כתף בקר שישבה 12 שעות ברוטב סודי) היה נפלא. הפסטו פטרוזיליה נתן רעננות, והשילוב עם החסה והבצל הסגול היה לא פחות מקסום

המדדים של 'ג'ורג'י'
האווירה
+
שקט ורגוע, עם מוזיקה מתאימה
מבחן ה־50:
+
מנת בשר ושתייה ב־40 שקל
כמה טעים
+
הטעם של הבשר נשאר איתי יום שלם
יצאנו שבעים?
+
ארוחה שתחזיק אתכם כמה שעות

אבל מעל הכל - המנה הזו מתחילה באף. הריח שלה משכר. אולי זה הרוטב הסודי שבו ישב הבשר, אולי הפטרוזיליה הירקרקה, או אולי בעצם זה שילוב של הכל. הסיבה לא באמת משנה, כי בסופו של דבר, דילן, הריח והטעם הפכו את ג'ורג'י לארוחה שנוגעת כמעט בכל החושים. ומה צריך יותר מזה לצהריים של אוגוסט?

*ג'ורג'י, הלל 8, 02-6256333