מסעדת מודרן במוזיאון ישראל בירושלים מציעה את עיסקית חדשה ומנצחת. שילוב של מנות מובילות מהמטבח הירושלמי העכשווי של השף אבי פרץ לצד נוף המוזיאון, הכנסת ועמק המצלבה.

הארוחה העסקית מוגשת עד 17:00 בימים א -ה. במחיר המנה העיקרית נהנים גם מסלט ירוקים קטן או מרק היום ולימונדה. קיימת גם האפשרות להמיר את הסלט או המרק במנה ראשונה מהתפריט בתוספת של 25 ₪.

צילום: אביטל גינסברג

בין המנות העיקריות לבחירה: רביולי שלל פטריות מהיער מסביב לירושלים (65 ₪), חריימה פילה בורי וחלה לניגוב - בורי טרי, תבשיל עגבניות פיקנטי, לימונים כבושים וגרגרי חומוס קריספי  (95 ₪), סטייק סלמון בטאבון - קרם בטטה שרופה מדורה, שעועית ירוקה, רוטב בוטנים וצ'ילי (110 ₪), כיסוני פסטה ממולאים בתבשיל בקר - כיסונים ממולאים בשפונדרה, זנגביל ומוסקט בבישול ארוך מוגשים עם ארטישוק, ריבועי עגבנייה טריה, שמן זית ולימון (72 ₪), קבב משמש - קבב בקר ומשמש בתיבול ראס אל חנות, על סלט טאבולה עדשים וטחינה (75 ₪), מעורב ירושלמי מודרני - נתחוני אנטריקוט, פרגית וטחול בתיבול אגריפס, מוגש על פיתה גריל והמון המון טחינה ופטרוזיליה (- 84 ₪). 

מודרן, מוזיאון ישראל, ירושלים. 02-6480862