כמו בכל קיץ זה אני פתאום מבינה - אין אבוקדו נגמרואם יש הוא רק מקירור, לא אטרקטיבי במרקם ובמחיר.

צילום: מאשה

מה עושיםפותחים את עונת הממרחים!

אז הנה ממרח זיתים פשוט פשוט ומפנק:

חומרים: 

2 כוסות זיתים מאיכות טובהמגולענים

חצי כוס שמן זית מעולה

חצי שן שום

מעט טימין טרי

אופן ההכנה:

מכניסים את כל החומרים למעבד מזון ומעבדים למשחהאוכלים עם לחם שיפון מצויין וירקות.

משחקת בסירים הוא שירות בישול בריא בבית הלקוח אוכל צמחוני וטבעוני.

ניתן ליצור קשר דרך עמוד הפייסבוק או דרך המטבח של מאשה