הנה הם ימי הקיץ החמים, הארוכים. הילדים בחופש. ההורים מחפשים תעסוקה ועניין לגוזלים, הרבה פעמים תוך כדי עבודה. אולי תכינו עוגיות? הבצק פשוט ומהיר להכנה, כיף לקרוץ ממנו ביחד עוגיות, וכיף מאוד גם לנגוס בהן, עם כוס חלס סויה קר (לקטנים) או קפה (לגדולים).

עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד. צילום: מאשה

החומרים:

1 כוס קמח רגיל/כוסמין

3/4 כוס קמח מלא

3/4 כפית אבקת אפיה

1/2 כפית מלח

1/3 כוס חמאת בוטנים טבעית

1/4 כוס שמן קוקוס

100 גר שוקולד מריר קצוץ גס

ההכנה:

מערבבים קמחים ואבקת אפיה עם שוקולד, מוסיפים פנימה את יתר החומרים ומערבבים. מחממים תנור ל180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפיה. יוצרים עיגולים מהתערובת ומשטחים בתבנית בלחיצה מטה. אופים כ12-15 דקות, העוגיות לא מזהיבות לגמרי. מצננים לחלוטין לפני ההגשה ונהנים!

משחקת בסירים הוא שירות בישול בריא בבית הלקוח אוכל צמחוני וטבעוני.  ניתן ליצור קשר דרך עמוד הפייסבוק או דרך המטבח של מאשה