רוצים להתקרר קצת מהחום הגדול ועל הדרך להכין לילדים ארטיק מחומרים טבעיים? הנה מתכון שירענן אתכם באדיבות חוות דרך התבלינים בבית לחם הגלילית.

ארטיק מלון ודבש, חוות דרך התבלינים. צילום: הדס ניצן

ארטיק מלון ודבש

מצרכים:

מלון קטן

2 כפות דבש

גרנולה פקאן

*ניתן להוסיף עלי נענע טריים/ יוגורט

 אופן ההכנה:

מקלפים את המלון וחותכים לקוביות. מכניסים לבלנדר, אפשר גם בלנדר מוט, את קוביות המלון והדבש (ואת עלי הנענע או היוגורט, במידה ובחרתם להוסיף).

מערבלים עד קבלת מחית.

שמים כף גרנולה-פקאן בתחתית כלי לארטיקים (או אפילו בכוס חד פעמית שיש בבית). שופכים על הגרנולה את תערובת המלון והדבש. שמים במרכז התערובת מקל חד פעמי או כפית.

מכניסים למקפיא, ממתינים כמה שעות להקפאה מלאה, מוציאים מהכלי ומגישים.