זה מה שנקרא, מנת ילדים. כל החודש הזה כולו בסימן ילדים, חופש, ים וארוחות מהירות.

הנה קציצה שעשירה בברזל ובחלבון ותירס שקטנים (וגם גדולים) אוהבים במיוחד.

קציצות תרד ותירס. צילום: מאשה

קציצות תרד ותירס 

החומרים (לכ-12 קציצות):

2 כוסות מדליוני תרד קפואים

1 קופסה תירס מתכון, מסונן

150 גר' טופו מפורר ביד

4 כפות קמח חומוס

חצי כפית מלח שטוחה

מעט פלפל

שמן זית לשימון התבנית

אופן ההכנה: 

מחממים תנור ל-220 מעלות, אפשר טורבו אם ממהרים.

סוחטים עם התרד המופשר מנוזלים במסננת. בקערה, מערבבים תירס, תרד וטופו. מוסיפים קמח חומוס, מלח ופלפל ומערבבים.

מרפדים תבנית בנייר אפייה, משמנים בשמן זית, צרים קציצות מאורכות ושטוחות מהתערובת, אופים להשחמה כחצי שעה.

אפשר להגיש עם מתבל טחינה וסלט קצוץ. 

בתיאבון!

משחקת בסירים הוא שירות בישול בריא בבית הלקוח אוכל צמחוני וטבעוני.

ניתן ליצור קשר דרך עמוד הפייסבוק או דרך המטבח של מאשה