כריכים, כריכים, כריכים. ספטמבר הגיע ומכל עבר נשמעות תהיות - מה נשים בכריך של הילדים? 

ואני בכלל חושבת שכריך זה עניין למבוגרים. כי כריך טוב באמת מורכב משלל שכבות, וכריך טוב באמת מורכב מכמה טעמים ומרקמים, ואת זה, מה לעשות, רוב הילדים לא יודעים להעריך. 

אז בינתיים, אני שמה כאן הצעת הגשה לכריך מוצלח באמת, כזה שיגרום לכם להרגיש מינימום בבית קפה ויגרום לכם לקחת ביס ועוד ביס ולהתבאס שנגמר.

צילום: תום בעבור

כריך מושקע עם "גבינת שקדים"

הלחם? שיפון או מחמצת, מהסוג הכבד והשווה והמשביע.

מה בפנים? גבינת שקדים (תכף יגיע המתכון) על פרוסה אחת ועליה עלי רוקט ובצל סגול חתוך דק. פסטו על הפרוסה השניה ועליו קוביות בטטה צלויות בתימין ושמן זית. סוגרים, מהדקים, ואוכלים בתיאבון! 

"גבינת" שקדים 

כוס ורבע שקדים מושרים וקלופים (אפשר להשתמש גם בשקדים מולבנים מושרים)
1/2 כוס מים
1/2 כוס מיץ לימון
4 כפות שמן זית
כפית שטוחה של מלח גס
2 שיני שום

אופן ההכנה: 
מכניסים הכל למעבד מזון או בלנדר חזק ומעבדים עד לקבלת משחה חלקה.

אם יש צורך מוסיפים עוד קצת מים או שמן. מתקנים תיבול, מקררים ומגישים.

תום מטבח משמח - ליווי בתהליכי שינוי לתזונה בריאה, בישול צמחוני וטבעוני

טעים, סדנאות בישול בריא 052-5012132