פסטיבל הקולינריה האורבני "מסעדות פתוחות" חוזר לירושלים בפעם השנייה.

במסגרת הפסטיבל, שיתקיים ב-14 עד ה-18 בנובמבר, ייערכו כ-100 אירועים ייחודיים המשלבים אוכל עם אמנות, תרבות, חדשנות וטכנולוגיה.

ככה נראים חמוצים אמיתיים, של נועה ברמן-הרצברג

בין האירועים המיוחדים: 

תחרות בינלאומית "השף המבטיח"; סיור מיוחד של השף אסף גרניט עם עיתונאית האוכל רונית ורד במוזיאון ישראל; באסטה ליום אחד – תחרות בה המשתתפים יכולים לזכות בבאסטה בשוק מחנה יהודה למכור את המטעמים שלהם; "ארוחה מהסרטים" בקולנוע לב סמדר; קפה קדוש חוגג 50 שנה במסיבת קינוחים; קובי אריאלי יארח ב"מטבחון" ערב של אוכל יהודי; ערבי ההחמצות - נועה ברמן-הרצברג, תסריטאית ומחמיצה סדרתית תארח מפגש עם סיפורי החמצות עסיסיים מהחיים וטעימות חמוצים שעושים כבוד לירקות ירושלמים.

לכל האירועים לחצו כאן.