מסעדת מדיטה של השף מוטי אוחנה ומשה כהן מציינת יום הולדת שלוש. לכבוד האירוע השף אוחנה משיק תפריט חדש וכשר כמובן, המתכתב עם חזון "מטבח תיכון חדש" של המסעדה ובו מנות מהמטבח המזרח תיכון המקומי, עם השפעות ממטבחי העולם ושיטות בישול מודרניות.

דניס עם ירקות במסעדת מדיטה. צילום: אסף קרלה

בין המנות בתפריט החדש:

ראשונות: פוקאצ'ה מהטאבון ומטבלים (38 שקל), סלט עגבניות עם פלפל חריף, בצל סגול, וכוסברה (48 שקל), סלט חסות, עגבניות, בצל סגול, ארטישוק אלה רומנה, טחינה גולמית ושומשום (52 שקל), סטייק חציל, טחינה, ירקות שרופים, קרם לימון וסילאן (54 שקל), פטה כבד עוף וכבד אווז עם ריבת עגבניות שרי (58 שקל) ועוד. 

עיקריות: פסטה רדיאטורי שחורה וירקות גינה (78 שקל), דג שלם בים של ירקות ויין לבן ( 112 שקל), פילה דניס עם טחינה גולמית ואגוזי מקדמיה על סלט קינואה (112 שקל), פילה סלמון על ריזוטו ירוקים (107 שקל), כבד עוף על פירה ברוטב יין (78 שקל) ועוד.

מדיטה. בית הנציב, דרך חברון 101 א' ירושלים