אוכל הודי. צילום: Pexles

ערב הודי צמחוני יתקיים ביום חמישי (16.11) באברהם הוסטל ירושלים עם השפית להבה סילמן, במסגרת "מסעדות פתוחות".

מגש עגול גדול מימדים יוגש אל השולחן כשעליו אורז לבן בוהק, תבשיל עדשים חמים המכונה דאל ותבשיל ירקות צבעוני – סאבג'י. הצ'פאטי נבצע ועוטף ברכות חתיכה מכל תבשיל ואז מגיע ביס שכולו שמחה. הטאלי ההודי, מאכל הפועלים הפשוט, הפך במהרה לחביב על תרמילאי תת היבשת ההודית שהביאו את בשורת האוכל הפשוט והמנחם הזה לכלל העולם.

אברהם הוסטל מחזיר לערב אחד את מסעדת איצ'יקידנה ההודית משוק מחנה יהודה בערב שכולו חמימות – של אוכל, אנשים ומוזיקה והאישה שהפכה את איצ'יקידנה למוסד שהיה – להבה סילמן הרמן.

שעות הפעילות: 18:30-21:30. מחיר - 120 שקל לאדם.