מסעדת השף היוקרתית גבריאל תהפוך בעוד מספר שבועות ל-Harvey's, מעשנת עץ הראשונה באזור ירושלים.

לאחר 12 שנות פעילות החליט השף והבעלים, הרווי סנדלר, לשנות קונספט ולהפוך את המסעדה למסעדת בשרים נגישה לכל כיס ולהביא את תרבות מעשנות  בערת העץ לישראל.

עד 12.12.17 יקיימו בגבריאל חגיגת פרידה בה יוגשו בנוסף לתפריט הקיים, גם את 12 המנות הכי נמכרות ואהובות שהיום במקום בשנות קיומה.

בין המנות הראשונות שיוגשו: 

סלט אנדיב בלגי של סלק ג'וליאן, אגס שיכור, פילטים של תפוז, פקאן סיני ורוטב גסטריק תפוז אדום; מדליוני פילה בקר עם פטריות שימאג'י, צ'יפס בטטה, פיסטוק חלבי, זיגוג יין אדום מצומצם ובלסמי; ניוקי ביתי עם ראגו כבש, פטריות, עגבניות שרי מיובשות, רוזמרין ופירורי קשיו; מגדל חציל בלאדי עם קוביות פילה בקר, פלפלים קלויים, עגבניות שרי וטחינה ירוקה מתובלת ועוד

 מנת טורנדו במסעדת גבריאל. צילום: אנדרו מלקובסקי

בין המנות העיקריות: מעורר חושים - פילה דניס צרוב, קינואה צלפים וצימוקים, סלסה תפוזים ופיסטוק, קרם סלק, רוטב צ'רמולה; שמיים וארץ - חזה ברווז וקונפי ברווז בתיבול "חמישה תבלינים סיניים"; אנטריקוט "בייסבול", סלט פריקי עם אגס ופטריות שימאג'י, קרם בטטה, פטריות שימג'י, בצל ירוק, רוטב ברביקיו הויסין; "ריו דה לה פלטה" - דואט צלעות טלה וסטייק "סופרייז", תפו"א מרוסקים, ירקות צלויים על הגריל, רוטב צ'ימיצ'ורי; טורנדו גבריאל - פילה בקר עם אגס שיכור ופטריית פורטובלו בקברנה סוביניון כוכבי אניס וקינמון, קרם בטטה; ביף וולינגטון – פילה בקר, בייקון כבש עטופים במעטפת דקיקה של בצק עלים, רוטב דמי גלאס דקסל פטריות שאלוט ועוד.

גבריאל. בן שטח 7, ירושלים. 02-6246444