מסעדת אנג'ליקה בירושלים חוגגת עשור עם תפריט חדש, כשר ועשיר של השף יהונתן שרביט.

השף והבעלים, מרכוס גרשקוביץ, הקים את המטבח עם השראה מהמטבח המקומי הביתי בהתבסס על רכיבים מקומיים עונתיים בטכניקות בישול של המטבח הצרפתי עם פן אסייתי.

בחודשים האחרונים עומד בראש המטבח השף יהונתן שרביט שמביא עימו נגיעות קולינריות מהעולם האיטלקי וההודי.

סשימי טונה באנג'ליקה. צילום: דור כהן

בין המנות בתפריט בחדש:

מנות ראשונות: פטה כבד (52 שקל), סלט שוק אווז (69 שקל, טרטר פילה בקר מעושן (68 שקל), סשימי טונה (62 שקל), באן סצ'ואן- ממולא בברווז (52 שקל), סלט קיסר (54 שקל), קובה נייה ים (58 שקל), סלט אנדיב (52 שקל) ועוד.

מנות עיקריות: פילה דג ים מוגש עם טורטליני פטריות (134 שקל), המבורגר אנג'ליקה 250 גר' (94 שקל), פילה בקר צרוב על הגריל (168 שקל), פילה סלמון סו-ויד (122 שקל), חזה אווז צרוב (144 שקל), אנטרקוט 300 גר' (162 שקל) ועוד. 

מגנום באנג'ליקה. צילום: דור כהן

קינוחים: מגנום פיסטוק ואמרנה (42 שקל), פניני טפיוקה (38 שקל), בראוניז שוקולד (48 שקל) ועוד.