רופטופ ממילא

בחול המועד תפעל המסעדה כרגיל (רק שעות הערב) עם תפריט כשר לפסח של השף קובי בכר. בין המנות: שווארמה לוקוס, קרם חציל, סלט חריף, עשבי תיבול (74 שקל), מח עצם בטאבון, אגוזי ברזיל, שקדים, שום ורוטב קברנה (70 שקל), צלעות טלה, ירקות שורש צלויים, ארטישוק קונפי, צ'אטני משמשים, קרם ארוגולה וציר טלה (186 שקל), חזה אווז מבושל בסוביד וצרוב בגריל, אספרגוס, בצל ירוק ובוק צ'וי עם קרמל מייפל ושלג שוקולד ולרונה (134 שקל), ועוד מנות נוספות.

צלעות טלה. צילום: בן יוסטר

הפי פיש ממילא

פילה דג על מצע סלט. צילום: בן יוסטר

המסעדה תהיה פעילה בחול המועד גם בשעות הצהריים ומגישה תפריט כשר לפסח, שבו אפשר למצוא פיצה דלעת, גבינת עיזים, בזיליקום ומוצרלה (62 שקל), שווארמה דגים, יוגורט, סלט עגבניות, בצל מוחמץ וחציל (72 שקל), פילה דג ים, יין לבן (120 שקל), ועוד מנות רבות, שיהיו כמובן על טהרת הדגים והחלבי.

כינור בכיכר

המסעדה במרכז העיר של השף קובי קטני מגישה תפריט כשר ללא חשש קטניות ותהיה פתוחה בחול המועד.

פילה בקר. צילום: אתי נמיר

בראשונות: סלט אנדיב עם חזה עוף מעושן (62 שקל), סביצ'ה פרואני של דג ים (55 שקל), שקדי עגל מעושנים עם מנגולד ולימון (72 שקל), שורשים והדרים (58 שקל).

עיקריות: סטייק אנטריקוט עם צ'יפס, שום צלוי ורוטב יין (170 שקל), אסאדו שש שעות עם שזיפים וירקות בגריל (149 שקל), צלעות טלה ברוטב יין אדום עם ירקות בגריל (210 שקל). 

ואלרו מחנה יהודה

המסעדה תהיה פתוחה בחול המועד בשני סרוויסים: צהריים וערב. גם כאן התפריט הותאם לכשרות של פסח.

שיפודייה' - שיפודי פרגית, כבד עוף וקבב. צילום: יוני זילברמן

שף אביב משה בתפריט מיוחד, עם ספיישלים כמו דג שלם בתנור, קונפי שום, צ'אנקים של תפוח אדמה וסלט (124 שקל), 'שיפודייה' - שיפודי פרגית, כבד עוף וקבב, גרגירי חומוס על טחינה, צ׳אנקים של תפוח אדמה, עגבניות ובצלים צלויים (116 שקל), שקדי עגל, קרם שורשים, מח עצם (78 שקל), קוקטייל 'עשר המכות' על בסיס וודקה ותות בננה (52 שקל).

ג'אקו סטריט

גם במסעדה בשוק יהיו פתוחים לאורך כל הפסח. בתפריט, שהכין השף זכאי חוג'ה, אפשר למצוא גם לחמים, ברוסקטות ואפילו פסטה פנה כמנת ילדים, כשר וללא חשש קטניות.

מנת השף זכאי חוג'ה. צילום: אנטולי מיכאלו

בין המנות (מ־48 שקל ל־158 שקל): לחם עם קרם חצילים, חריף ומרדומה, ברוסקטת דגי ים נאים וכבושים, ברוסקטת אסאדו מפורק מהעצם, פורצ'יני, פילה בקר, אנטריקוט וסינטה במשקל לפני בחירה, ניוקי אספרגוס ומנגולד, קרפצ'יו פילה בקר, בקר מנתח קצבים.

במנות הילדים אפשר למצוא פסטה פנה ברוטב עגניות, חזה עוף והמבורגר

אנג'ליקה

מסעדת השף היוקרתית בבעלותו של השף מרכוס גרשקוביץ' תהיה גם היא כשרה לפסח ללא חשש קטניות בכל ימי חול המועד. התפריט של השף יהונתן שרביט מציג  בין הראשונות פטה כבד עם ריבת בצל וקינמון ופיסטוקים גרוסים (64 שקל), טונה צרובה (86 שקל),  סביצ'ה סלמון וטונה אדומה (78 שקל), סלט שקדי עגל עם כוסברה (82 שקל), כבד אווז ברוטב דובדבני אמרנה ופיסטוק (124 שקל).

בעיקריות המנה המנצחת של המקום: סינטה 200 גרם עם תפוח אדמה צלוי בשומן אווז, בוק צ'וי, קרם ארטישוק, גזרים מזוגגים (158 שקל), פילה דג ים עם ירקות בגריל וסלסה של עגבניות (148 שקל) ועוד. גם בקינוחים יהיו הפתעות לפסח: טירמיסו, פאדג' שוקולד, מוס וניל ומנגו (54 שקל). 

סטיישן 9

 בין המקומות הכשרים היחידים במתחם התחנה שיהיה פתוח בחול המועד. לצד האוכל האסייתי הצליח צוות המטבח להכין באו באו נדיר כשר לפסח מקמח תפוחי אדמה. "השנה הבאו יצא מאוד מוצלח", מספרים שם. "לקח לנו כמה וכמה סשנים של אידוי כדי לקבל תוצאה מעולה".

מנת באו באו. צילום: פרטי

אז מה עוד יש בתפריט? עוף בפופקורן (55 שקל), צ'יקורה (50 שקל). במוקפצים ניתן לקבל פאד קין (75 שקל), קאנג פאד, תבשיל עוף בקוקוס וקארי (80 שקל). בגזרת הדגים, בעיקריות נמצא פרייד סי פיש (140 שקל) ודג ים מאודה (130 שקל). מנת חצי הברווז המפורסמת תוגש גם היא (120 שקל), וכך גם האסאדו עם העצם (140 שקל). מנת 'באו באו' של המסעדה תוגשגם, ניתן להזמין אותה ממולאות באסאדו, ברווז או בקר.

המסעדה תעבוד במתכונת רגילה כל חול המועד, כאשר בחמישי ובמוצאי שבת כמו תמיד יהיה סרוויס לילה מיוחד עם די־ג'יי, אלכוהול ומנות קטנות יותר

עזרא

גריל הבשרים 'עזרא' יהיה פתוח כל יום ויארח משפחות לארוחות כשרות מיוחדות לפסח שכוללות חוץ מהבשרים גם תוספות.

מנות הפתיחה המוכרות יוגשו לשולחן כמו תמיד. העיקריות (שני שיפודים) יוגשו יחד עם מבחר הסלטים: קבב ( 84 שקל), פרגית (85 שקל), אנטריקוט 300 גרם (135 שקל), פילה בקר (115 שקל), שיפודי שקדים (110 שקל) ונתחים מיוחדים כמו כבד אווז, שיפוד מפואר ועוד.

סטייק עין. צילום: פרטי

ואם מישהו ממש רוצה להתפרע, אז סטייק העצם (145 שקל, בתמונה). התפריט כולל כמובן גם שתייה וקינוחים לבחירתם של הסועדים. המקום פתוח כל חול המועד. רצוי להזמין מקום מראש. 

החצר

המסעדה תהיה פתוחה בחול המועד, כשר ללא חשש קטניות. במנות הראשונות ניתן למצוא סלטים שונים (56-48 שקל), חציל קלוי עם טחינת שקדים וראגו בקר (65 שקל), שקדי עגל על סלט טבולה (76 שקל), סשימי טונה אדומה עם שומר ופירות הדר בקרמל, ג'ינג'ר וצ'ילי (76 שקל), כבד אווז צלוי (110 שקל).

החצר. צילום: יח"צ

בעיקריות פרגית צלויה עם ירקות גריל וגרמוטלה (108 שקל), לברק שלם אפוי בתנור ברוטב במיה, עגבניות וערק (130 שקל), קדירת בקר ביין אדום וירקות שורש (122 שקל) ועוד. ארוחת טעימות ב־280 שקל לסועד ומנת ילדים ב־58 שקל.

מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו